Dan Petrescu, deranjat de arbitrajul din derby-ul cu FCSB: „Putea să schimbe lucrurile”. Ce l-a nemulțumit pe tehnicianul clujenilor?


Dan Petrescu s-a arătat nemulțumit, din nou, de arbitrajul din partida remizată de CFR în Gruia, de duminică seara, în derby-ul încheiat la egalitate, scor 1-1, cu bucureștenii de la FCSB.

Petrescu a criticat atât arbitrajul, cât și felul în care fotbaliștii săi au format zidul la lovitura liberă executată impecabil de Florinel Coman în repriza a doua, care a adus golul egalizator pentru formația bucureșteană.

„Lovitura liberă a fost magnifică. Mi s-a părut că zidul era la vreo 12 metri, dar nu mai contează.

Mi s-a părut că trebuia dat și un penalty la Bîrligea și un henț, dar nu depinde de mine, ci de VAR. Putea să schimbe lucrurile, era 1-0 atunci.

Cum să ne convină? E a treia oară când conducem și nu câștigăm, dar n-am ce să le reproșez băieților. Până la golul lui Coman, am controlat jocul foarte bine. Mi s-a părut un penalty la Bîrligea și un henț, dar nu depinde de mine, depinde de VAR.

Băieții și-au dat viața, au jucat bine cu un adversar excelent. Am jucat bine, dar am luat puține puncte și nu câștigi campionatul fără puncte, din păcate.

De un an avem cele mai multe goluri marcate din Liga 1, atacăm, marcăm. Nici la 1-0 nu ne-am retras. S-a întâmplat să fie faza asta din nimic și... Când ai un an așa, se întâmplă toate.

Moralul ar trebui să fie bun, chiar dacă suntem la patru puncte de primul loc. Farul e favorită, dar joacă de două ori cu CFR, de două ori cu FCSB, se poate întâmplat orice”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul CFR-ului l-a remarcat pe Daniel Bîrligea, pe care a fost nevoit să îl schimbe, însă, încă din minutul 59, din cauza unei posibile accidentări.

„Bîrligea, dacă nu se accidenta, cum face el mereu, nu-l schimbam. Bîrligea cred că a făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR. Nu știu ce are, aș vrea să știu și eu, dar nu știu. La 1-0, nu l-aș fi schimbat. Din fericire, nu este nimic grav acum, doar o crampă, a zis că nu mai putea să alerge”, a mai spus Dan Petrescu.

Comentarii Facebook