Luni 3 Octombrie

Dan Petrescu antrenor la Naționala României! Ce părere aveți?


Dan Petrescu este numele invocat de analiști pentru a salva naționala de fotbal a României, după eșecul din campania de calificare directă la EURO 2020. Petrescu are un succes nebun cu CFR Cluj și este renumit pentru faptul că este nemilos și știe motiva jucătorii. 

După ce va termina cu experiența europeană, pentru Dan Petrescu CFR Cluj nu va mai fi o provocare, cred analiștii. Acesta ar putea pleca rapid de la CFR Cluj, unde nu are o clauză care să îl blocheze.

Un alt nume invocat este Mircea Lucescu, care nu a mai antrenat pe nimeni după ce s-a despărțit de naţionala Turciei, în februarie 2019.

Soarta lui Cosmin Contra va fi decisă după meciul cu Spania. 

Am avut o discuţie foarte scurtă după meci, vom avea acum în Spania una mai aşezată. Nu voi emite un punct de vedere personal înainte de a vorbi cu Cosmin, a fost un jucător emblematic pentru România, un antrenor care şi-a asumat o misiune dificilă într-un moment greu al echipei naţionale.

O decizie finală în privinţa staffului tehnic va fi luată în maximum 3 săptămâni, în această perioadă se va întruni Comisia Tehnică, urmată apoi de o şedinţă a Comitetului Executiv.Nici eu, nici directorul tehnic, nici vreun alt reprezentant al FRF nu a discutat cu niciun antrenor în această perioadă”, a anunțat Răzvan Burleanu.

Comentarii Facebook