Duminica 28 Aprilie

Primarul Cristian Matei: Turda va avea o Sală Polivalentă de 3500 de locuri


Primarul orașului Turda, Cristian Matei, a anunțat la Cluj că municipiul pe care îl conduce va avea o sală Polivalentă de 3.500 de locuri, un campus sportiv, echipă de volei feminin și o echipă de baschet. 

Primarul Matei a participat luni la lansarea Academiei de Volei Pîrv11, conduse de fosta mare voleibalistă a României, Cristina Pîrv, în Sala ”Vasile Geleriu” din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, anunță Sportulclujean.ro.

Mă simt mândru că am fost invitat aici și deosebit de onorat să alături de dumneavoastră la acest frumos și unic eveniment. Dacă ar fi să mă laud puțin, de când am preluat mandatul de primar am reușit să dăm drumul unor proiecte atât pe handbal, cât și pe fotbal și mai nou și pe volei și sperăm în viitorul foarte apropiat să deschidem și un club de baschet deoarece în foarte scurt timp vom deschide construcția unei săli polivalente la Turda, de circa 3500 de locuri și avem nevoie de sportivi.

Sigur că pe lângă sporturile de performanță avem în plan și niște proiecte de competiții sportive, un viitor proiect de campus sportiv la Turda, dăm drumul și sporturilor de masă pentru cât mai mulți copii din Turda și din împrejurimi să facă sport și să facă performanță. Vă doresc tuturor succes, în special Cristinei pentru acest proiect și ar fi bine ca toți sportivii români care într-un final vin acasă să facă ceva pentru discipolii noștri”, a declarat edilul Cristian Matei.

Primaria din Turda susține echipa de handbal masculin Potaissa Turda.


Comentarii Facebook