Gică Hagi, înainte de confruntarea dintre Farul Constanța și CFR Cluj: „Pentru noi, contează numai victoria“. Constănțenii anunță și ei absențe importante


Formația constănțeană va fi nevoită să evolueze în meciul împotriva CFR-ului de sâmbătă fără Denis Alibec și Vlad Morar. Un singur punct o separă pe campioana CFR Cluj de primul loc, ocupat de Farul lui Hagi.

Arena centrală a bazei sportive a Academiei Hagi, de la Ovidiu, va găzdui sâmbătă, 22 aprilie, duelul etapei în cea de-a cincea etapă a play-off-ului din Superliga.

Meciul va începe la ora 20.30, iar partida se va disputa cu casa închisă. Confruntarea  se pare că a stârnit un interes mărit în rândul suporterilor constănțeni, deoarece biletele au fost epuizate cu trei zile înainte de derby-ul etapei.

Ambele echipe se confruntă cu accidentări multiple. Pentru formația lui Dan Petrescu nu vor fi disponibili Deac, Camora sau Bîrligea, în vreme ce la constănțeni vor lipsi Alibec, care este golgheterul echipei, dar și Vlad Morar.

„Pentru noi, contează numai victoria. Jucăm acasă, într-adevăr cu o echipă puternică, pragmatică, cu un antrenor foarte bun, care știe ce vrea și e campion. CFR a câștigat în ultimii ani campionatul, dar pentru noi important e să jucăm fotbalul nostru, să fim noi și să câștigăm. Sunt puține de zis, doar asta ne dorim și sperăm să se împlinească, să avem capacitatea de a câștiga. În atac, Vlad Morar și la meciul cu FCSB a fost accidentat, lovitură la antrenament și nici Alibec nu e pentru acest meci și nu știm câte zile va lipsi. Dar asta nu însemnă nimic, noi trebuie să găsim soluții, iar cei care intră să marcheze sau să joace foarte bine”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferința dinaintea partidei cu clujenii. 

Etapa a 5-a este ultima din turul play-off-ului, iată care sunt meciurile care vor fi disputate în aceste zile

  • Vineri, 21 aprilie, ora 20.30: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Universitatea Craiova
  • Sâmbătă, 22 aprilie, ora 20.30: Farul Constanța - CFR Cluj
  • Duminică, 23 aprilie, ora 20.30: Rapid București - FCSB.

Clasament Superliga (play-off)

clasament.png


Comentarii Facebook