Dan Petrescu a amplificat suspansul despre viitorul său la CFR Cluj: „În fotbal, orice se poate întâmpla”


Ajunsă la cinci puncte distanță de liderul Farul, când în joc mai sunt 12 puncte, CFR, campioana en-titre a României, mai are puține șanse să obțină al șaselea titlu la rând. 

O întrebare la care încă nu există răspuns este dacă Dan Petrescu (55 de ani) va continua ca antrenor la CFR Cluj. Dacă va semna înțelegerea pe cinci ani pe care patronul Ioan Varga i-a oferit-o. Oricum, Petrescu anunțase că discuțiile vor fi reluate după jocul cu Rapid, dar luni seară a spus că este prea la cald ca să dea un răspuns.

Om cu multă experiență în fotbal, Petrescu știe că în cazul în care va pierde campionatul, la echipă sunt posibile schimbări masive, inclusiv a sa.

Acum e la cald, nu are rost să vorbim. La fotbal, dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci. Așteptăm să vedem ce va fi la finalul campionatului. Eu mai am contract un an aici, deci nu pot pleca de capul meu de la echipă. Acum suntem supărați, nu are rost să vorbim prea mult.

Altele sunt dezastrele, ăsta nu e dezastru (n.r. dacă echipa nu ar prinde nici cupele europene). În fotbal, orice se poate întâmpla. ... Oricum, eu sunt decis să lupt și să dau sută la sută câtă vreme vom avea șanse. Dacă pe primele două locuri sunt alte echipe, înseamnă că noi avem șansa a treia”, a afirmat Petrescu la interviul de după meci.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Farul este pe locul 1, cu 43 de puncte, urmată de FCSB, cu 40 de puncte, și de CFR Cluj, cu 38 de puncte.

Comentarii Facebook