Cupa Vladeasa 2013 la mountainbike are loc în 5 octombrie

 

Salvamont Salvaspeo Vladeasa Cluj organizeaza Editia a II-a a Cupei Vladeasa la mountainbike, în 5 octombrie 2013, în zona Valea Draganului - Masivul Vladeasa. 

 

Competitia se adreseaza ciclistilor amatori si profesionisti, indiferent de apartenenta acestora la un club sportiv profesionist. Organizatorii vor amenaja pentru concurs doua trasee, unul de Maraton (profesionisti) cu lungimea de aproximativ 65 km si unul de Hobby (amatori) cu lungimea de aproape 28 km. Startul si sosirea pentru ambele trasee va fi in localitatea Valea Draganului. 

 

Traseul de Maraton va ajunge in zona Lacului Floroiu (Valea Draganului), pe creasta Masivului Vladeasa si pe langa Piatra Banisorului. Cadrul natural fiind foarte variat si spectaculos. Traseul de la Hobby va fi mai scurt si va trece prin cateva sate si paduri specifice zonei montane a Muntilor Apuseni. 

 

Participantii trebuie sa aiba bicicleta in stare buna de functionare, imbracaminte adecvata pentru ciclism, casca de protectie si numarul de concurs cat mai vizibil. Startul competitiei va fi la ora 09:30 din fata vechii gradinite din localitatea Valea Draganului. 

 

Premiere va fi in aceeasi zi, incepand cu ora 17:00, iar seara se va termina cu un concert folk si o mancare calda pentru participanti.

 

Citește AICI mai multe detalii.

Comentarii Facebook