CUPA DAVIS la Cluj. Ce a declarat Horia Tecău după victoria de la dublu

 

Tenismanul Horia Tecău a declarat că meciul la dublu cu perechea Jarkko Nieminen / Harri Heliovaara a fost dificil, dar că acum românii au de partea lor avantajul prospețimii.

 

N-a fost deloc uşor acest meci, ştiam că Jarkko e în formă şi de aceea am făcut tactica mai mult pe Harri. A fost un moment în setul doi când am pierdut din concentrare şi nu am jucat la fel de bine. Ne-am făcut viaţa mai grea, dar suntem muţumiţi de cum a decurs jocul. Cred că avem un avantaj în faţa adversarei, dacă vom ajunge la 2-2, pentru că finlandezii au jucat şi simplu şi dublu până acum, iar jucătorii noştri de mâine vor fi mai proaspeţi. Personal cred că meciul doi de duminică va fi mai uşor de câştigat. Sper să avem alături un public la fel de frumos ca şi până acum, să ne ajute să câştigăm”, a declarat Horia Tecău.

 

Florin Mergea, partenerul lui Tecău din echipa de dublu, a spus că: ”Ne-am văzut de joc, de strategie, am câştigat un meci foarte important. Ne bucurăm că reîntâlnirea noastră (cu Tecău) a fost un succes. Vom lua meci cu meci, vom vedea ce va juca Marius Copil cu Jarkko Nieminen, ne vom concentra apoi pe jocul lui Crivoi, care am văzut cu toţii că a jucat bine în prima zi, în timp ce Heliovaara nu a arătat aceeaşi formă bună”, a afirmat Mergea.

 

CUPA DAVIS la Cluj: Perechea Mergea/Tecău a câștigat, iar România conduce Finlanda cu 2-1

Comentarii Facebook