Cumpărătorii U Cluj au vizitat Cluj Arena. Ioan Mărginean amenințat de suporteri: ”Avem cinci investitori la U Cluj” - VIDEO

 

Investitorii germani interesați de cumpărarea U Cluj au vizitat Cluj Arena alături de acționarul echipei, Ioan Mărginean, și oficialii Consiliului Județean Cluj.

 

Oamenii sunt foarte interesați și vor părerea autorităților locale. Vor seriozitate, vor un plan pe termen lung, îl au. Noi tocmai de aia am așteptat că sunt 5 firme interesate. Nu au zis nimic despre chiria stadionului. Oamenii vor să ne așezăm la masă, dar să aibă deschiderea autorităților locale. 

 

Datoriile nu sunt o problemă, pentru că având în vedere că avem și creanțe de încasat ar fi ok. Problema este de scrisoarea de garanție, ca să nu pățim ca și cu Oncos. Atât. Vrem responsabilitate totală și se pare că oamenii ăștia vor să depună ascrisoare de garanție. Asta înseamnă seriozitate și U Cluj nu moare. Ori noi asta vrem seriozitate și autoritățile locale să facă tot ceea ce trebuie făcut”, a declarat Ioan Mărginean la finalul întâlnirii de la Cluj Arena.

 

Suporterii l-au amenințat pe Ioan Mărginean: ”Spune-i lui Walter să nu facă prostii că îi dăm foc!”. ”Nu face Walter. Dacă nu era Walter nu începea campionatul”, a răspuns Ioan Mărginean.

 

Revenim cu amănunte de la Primăria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook