Cum slabeste Bute: Comanda din meniu ce vrea, dar primeste ce trebuie


Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a declarat ca Lucian Bute duce o adevarata lupta pentru a se mentine in grautate. In fiecare seara, pugilistul comanda ce vrea de mancare, dar primeste ce trebuie.

De greutate lui Lucian Bute are grija Melanie Olivier, nutritionistul Interbox.

"In dimineata galei mai avem un cantar oficial in care el nu trebuie sa depaseasca 10 pounds, adica patru kilograme si jumatate. Mananca normal, in conformitate cu ce Melanie Olivier ii prescrie. Aproape in fiecare seara am mancat impreuna, iar ceea ce Lucian comanda, nu ajunge de obicei in farfuria lui, pentru ca e Melanie acolo si zice ca 'aia nu, aia nu, aia da, aia nu'. I-am si spus in gluma ca ea comanda in locul lui", a spus Rudel Obreja.

Rudel Obreja a mai povestit ca Lucian Bute are emotii inainte de gala de sambata. "Lucian e foarte bine ca stare de spirit. E emotionat pentru ceea ce urmeaza. Lucian e obisnuit cu dreptacii, iar un boxer cu garda inversa e mai dificil. S-a antrenat insa, a mai avut inca doua meciuri in cariera cu boxeri stangaci. Mendy e bun pe bratul stang. Mendy e mai batran ca el, dar e mai experimentat. Sunt avantaje si dezavantaje. Lucian are avantajul ca e campionul mondial, cel mai bun din lume", a adaugat Rudel Obreja, citat de Mediafax.

Presedintele Federatiei Romane de Box sr teme ca Jean-Paul Mendy boxeaza murdar. "L-am vazut pe Mendy, el da si cu capul, da si cu coatele, da si la rinichi, da si sub centura. E un boxer 'dirty', desi el spune ca nu", a completat Obreja.

Pentru gala de sambata, 9 iulie, organizatorii au anuntat ca vor suplimenta locurile din sala, daca va fi nevoie.

Lucian Bute si-a aparat pana acum de 7 ori titlul mondial.

Comentarii Facebook