Cum se RESIMTE criza la CFR Cluj? Ce măsuri a luat Paszkany

 

Arpad Paszkany are probleme cu banii și a redus tot ce se putea din afacerile pe care le deține. Echipa de fotbal nu a scăpat nici ea de tentaculele crizei.

 

CFR Cluj are în acest sezon un buget de numai 9 milioane de euro, iar majoritatea jucătorilor cu salarii mari au fost vânduți. Ultima măsură luată de Arpad Paszkany a fost ca jucătorii să mai încaseze prime de joc numai dacă au şanse reale la cupele europene, scrie prosport.ro.

 

Luăm primele de sărbători”, au glumit fotbaliştii CFR-ului, chiar dacă patronul e de altă părere. Jucătorii fostei campioane trebuie să se mulțumească numai cu salariile negociate.

 

De asemenea, Arpad Paszkany a închis Academia Internaţională de Fotbal înființată în colaborare cu Genoa. Echipa era înscrisă în Liga a IV-a Cluj și avea 22 de jucători aduși din străinătate.

 

CFR Cluj nu își mai permite investiția în echipa de tineret, dar nici să se antreneze pe baza de la CMC, unde nu a mai plătit chiria de câteva luni.

 

Pentru a face rost de bani, Arpad Paszkany vinde hotelul Granata din Cluj-Napoca și a închis 90% din televiziunea Transilvania LIVE. De asemenea, sunt anunțate disponibilizări și reduceri de activitate și la Transilvania LOOK.

 

CITIȚI ȘI:

Paszkany vinde Hotelul Granata pentru că nu mai are bani. În ce a investit banii din Champions League?

Arpad Paszkany pleacă de la CFR? Este patronul unei echipe din Ungaria

Comentarii Facebook