Arpad Paszkany pleacă de la CFR? Este patronul unei echipe din Ungaria

 

Arpad Paszkany investește în fotbalul din Ungaria, scrie cotidianul ”Nemzeti Sport”, cel mai important ziar de sport din Ungaria. 

 

Ziariştii maghiari susțin că Arpad Paszkany ar urma să investească la Ferencvaros, citând un interviu acordat de premierul maghiar Viktor Orban. Oficialul a spus că în Ungaria climatul socio-politic permite unele investiții majore în fotbal, precizând că un investitor extrem de potent financiar va prelua cel mai iubit club.

 

Cei de la ”Nemzeti Sport” spun că personajul acesta ar fi Arpad Paszkany.

 

Fotbalul maghiar a devenit extrem de viabil pentru investiţii. Dacă ne uităm atent, nivelul a început să crească încetul cu încetul în ultimii ani, iar cluburi precum Debrecen, Pecs, Gyor sau Videoton sunt susţinute din fonduri private. În scurt timp, Ferencvaros va avea o susţinere financiară enormă şi va deveni un club mai puternic decât oricare altul”, spune Orban în interviul preluat de ”Nemzeti Sport”.

 

Dacă acest anunț este legat de cel al vânzării acțiunilor de la CFR Cluj, se poate trage concluzia că Arpad Paszkany își pregătește retragerea de la Cluj.

 

Paszkany caută un investitor pentru CFR Cluj: Singur nu pot merge mai departe. Cât susține că a investit la Cluj

 

Comentarii Facebook