Cum l-a cuprins RUȘINEA pe Dan Petrescu, după ce a certat ofițerul de presă de la CFR Cluj


Dan Petrescu a certat-o la conferința de presă pe Oana Sabău, managerul departamentului de marketing și comunicare al ardelenilor, pentru că nu l-a anunțat că a ajuns la meciul 300 pe banca CFR Cluj.

La conferința de presă de după meciul cu U Craiova 1948, la conferința de presă, Dan Petrescu a fost întrebat cum se simte a meciul 300 și s-a răstit la Sabău pentru că nu i-a spus.

Aseară a făcut meciul 300, dar el are vreo 700 ca antrenor, dar 300 în România. Aseară a certat-o pe Oana că nu l-a anunţat, direct la conferinţa de presă, şi Oana îi pregătise un tricou deja cu numele lui şi numărul 300 pe spate.

Într-un final s-au împăcat şi a realizat că a greşit. La noi nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Oana este de la departamentul de marketing şi comunicare. Au întrebat reporterii ce părere are că este la meciul 300 şi s-a ofticat că de ce el nu ştie.

Oana a vrut să-i facă o surpriză şi să-i dea după meci tricoul. A certat-o în direct că nu era pregătită. Şi-a cerut scuze şi momentul chiar a fost frumos. Săraca fată nu a vrut să-l deranjeze şi să creeze vreun moment neplăcut. Era supărată, îi venea să plângă”, a declarat Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, potrivit Fanatik.

Comentarii Facebook