BOSS -ul de la CFR Cluj promite transferuri tari ca să bată pe Lazio


CFR Cluj va juca în primăvara europeană cu Lazio, iar patronul echipei promite transferuri tari pentru a trece de italieni. 

Neluțu Varga a vorbit despre trei-patru transferuri în ofensivă.

Este o echipă puternică, dar care poate fi bătută. Nu suntem demoralizați. Îmi doresc să mai luăm 3-4 jucători în atac și să creștem nivelul echipei.

Am sărbătorit calificarea cu ceai (n.r. - râde). Am băut mai multe ceaiuri. Este o performanță importantă și pentru mine. Îți dă motivație și suflu. Este un câștig financiar, dar și pe plan sportiv este o realizare importantă. Clubul evoluează, câștigă la capitolul imagine, jucătorii devin mai interesanți pentru alte cluburi.

Nu cred că ne calificam cu un alt antrenor. Mă felicit în continuare pentru că l-am ținut la echipă. Este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimul timp”, a spus Ioan Varga pentru ProSport.

Dan Petrescu a fost și el surprins de ghinionul avut la tragerile la sorți. ”Toți am spus că nu voiam Lazio, a venit cea mai bună echipă. Eu cu penalty-urile și cu tragerile la sorți n-am nicio treabă, sunt paralel cu ambele.

Orice tragere ar fi, la mine vine cel mai greu adversar. Ei vor fi favoriți, dar asta nu înseamnă că sunt calificați. Nu le va fi ușor celor de la Lazio, avem și noi șansa noastră, dar până atunci mai sunt trei luni, se pot întâmpla multe.

Eu aș fi preferat Sheriff Tiraspol, asta era opțiunea mea numărul unu, dar a venit opțiunea numărul opt. Important e ca la Roma să obținem un rezultat bun, care să ne permită să sperăm că ne putem califica la Cluj”, a declarat Dan Petrescu.

Comentarii Facebook