Cum justifică Halep eșecul de la Shenzhen: Este doar al doilea meci din acest an



Simona Halep a fost eliminată de la turneul de tenis de la Shenzhen, China, în optimile de finală, ea fiind învinsă, miercuri dimineaţă, de Katerina Siniakova.

Românca și-a lăudat adversara, spunând că a meritat victoria și că speră să obțină un rezultat mai bun la Australian Open.

"Cred că Siniakova a jucat foarte bine, nu am mai întâlnit-o până acum în circuit, dar este o jucătoare puternică şi care poate pune mari probleme. A lovit mingea foarte bine, a servit bine şi a meritat să se impună. Mie nu mi-a funcţionat jocul, nu am simţit bine mingea, dar nu trebuie să găsesc scuze. Ea a reuşit să fie mai puternică pe teren şi de aceea a câştigat. A fost cald, dar nu foarte tare şi eram deja obişnuită cu căldura.

Este doar al doilea meci din acest an şi am resimţit o oarecare stare de oboseală şi nu cred că sunt încă la cel mai înalt nivel al meu. Am avut o pauză de două luni şi este normal să am dificultăţi în a juca meciuri. Îmi place foarte mult turneul de la Shenzen, mă bucur de fiecare dată când joc aici, sper să o fac şi la anul, dar cu alte rezultate", a declarat Halep, la conferinţa de presă, potrivit Mediafax.

Comentarii Facebook