Cum explica Paszkany caderea echipei din acest retur de campionat


Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a incercat sa explice parcursul slab al echipei din acest retur de campionat, soldat cu infrangeri la scor, 5-0 cu Rapid si 4-2 cu Chiajna.

"Este cea mai neagra perioada din evolutia echipei noastre, cred ca din ultimele campionate. As putea sa spun ca de cand am venit in prima Divizie. Ceea ce am anticipat, dar probabil ca trebuia sa facem o mutare mai repede, in acest retur de campionat avem o evolutie foarte slaba si din pacate cred ca asta se datoreaza pregatirii de iarna.

Noi am sperat ca in retur sa jucam mult mai bine decat in turul de campionat si cand colo s-a intamplat exact invers. Daca turul de campionat a fost satisfacator, in acest retur, in primul si in primul rand, se vede ca avem o problema de rezistenta fizica. Asta s-a vazut si astazi, practic in ambele reprize, dar mai ales in prima. Parca Concordia a avut cu doua viteze mai mult decat noi. Au jucat foarte bine, le-au iesit multe faze frumoase din care au reusit sa inscrie", a declarat Arpad Paszkany.

La finalul meciului suporterii i-au asteptat pe jucatori si pe oficili pentru a-i trage la raspundere. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook