Cum arată fiicele antrenorului Dan Petrescu, din prima căsnicie. Rebecca și Beatrice sunt de o frumusețe rară


Dana şi Dan Petrescu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri în anii ’90. Cei doi au împreună două fiice superbe. Este vorba despre Rebecca Petrescu, în vârstă de 29 de ani şi de Beatrice Chelsea Petrescu, în vârstă de 25 de ani.

tt.png

Cele două sunt o prezenţă discretă în spaţiul public din România, fiind stabilite în străinătate.

Însă, sunt destul de active pe rețelele de socializare, unde postează frecvent poze. Nici mama lor, Dana, nu a ezitat să posteze imagini cu ele.

s3.jpeg


we.jpeg

După divorțul de Dana Petrescu, antrenorul și-a refăcut viața alături de Adriana Petrescu. Aceasta are 45 de ani și arată impecabil, dezvăluind că face foarte mult sport și nu a apelat niciodată la medicul estetician.

Adriana este partenera lui Dan Petrescu de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Jennifer.

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu. Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive”, a declarat Adriana Petrescu, într-un interviu acordat pentru prosport.ro.

Comentarii Facebook