Duminica 28 Aprilie

Andrea Mandorlini, reacție acidă la adresa unui jurnalist după Sepsi – CFR 2-1: „Cine zice asta? Tu? Nu e cea mai inteligentă întrebare!”


Andrea Mandorlini a vorbit despre posibilitatea ca el să fie demis, după ce Sepsi a învins-o pe CFR Cluj cu 2-1, în etapa 20 din Superliga.

Formația din Gruia a deschis scorul pe arena din Jud. Covasna și începuse să spere că va reveni la numai cinci puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi a reușit, însă, egalarea, iar Damașcan a dat lovitura cu cinci minute înainte de final, când a stabilit scorul final. 

Rămas fără victorie de pe 30 octombrie, de la 3-1 cu Farul, Andrea Mandorlini a fost întrebat de jurnaliști dacă se teme pentru demitere, iar reacția italianului a fost una cât se poate grosolană.

„Am făcut multe greșeli, apoi am primit și al doilea gol. Am deschis scorul, am avut șansa de 2-0, apoi au intervenit erorile.

Nu reușim să concretizăm munca noastră ofensivă. Nu trebuie să facem aceste greșeli.

(n.r. Vă temeți pentru demitere?) Cine? Eu? Pentru ce motiv? Pentru că așa spui tu? Sau cine zice?

Nu cred că are rost să ne gândim la ce va fi mâine. Important e prezentul, trebuie să ne gândim la meciul următor.

Suntem dezamăgiți, azi am trăit o poveste urâtă. Vom vedea ce se va întâmpla joi”, a declarat Andrea Mandorlini, la finalul meciului Sepsi – CFR Cluj.

Comentarii Facebook