Cum a reușit Sabău să transforme „U” Cluj în doar câteva luni: „Pentru mine, a fost ușor să mă readaptez”


Cu Sabău pe bancă în ultimele luni, Universitatea e o echipă reinventată! În 10 etape, câte au trecut de când Ioan Ovidiu Sabău a fost instalat pe banca „studenților”, clujenii au bifat cinci victorii, trei remize și doar două înfrângeri. Luni, „Șepcile Roșii” au învins-o pe FC Argeș, scor 2-0, în runda inaugurală din play-out.

După ce a analizat victoria contra piteștenilor, Sabău a vorbit despre modul în care a gestionat situația deloc ușoară pe care a găsit-o la Cluj și maniera în care a reușit să „reasambleze” un vestiar aflat cu moralul la pământ.

Cred că am pregătit destul de bine jocul, chiar dacă am fost destul de crispați în unele momente și nu am avut răbdare. Terenul nu ne-a permis să avem o posesie bună, dar e o victorie meritată, muncită și foarte importantă pentru moralul nostru. E devreme să vorbim despre un obiectiv îndeplinit. Ne așteaptă meciuri foarte grele, trebuie să avem grijă să nu apară accidentați, suspendați. Ne așteaptă un meci greu cu UTA, care se află la rândul ei într-un moment delicat. Vreau să-mi felicit jucătorii. Și-au dorit foarte mult, iar atunci când îți dorești mult, eforturile îți sunt răsplătite”, a transmis Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău dezvăluie cum a reușit să o transforme pe U Cluj în doar câteva luni

Tescan (n.r. - marcatorul golului secund) a revenit după o perioadă foarte lungă, a fost accidentat, apoi s-a reaccidentat, iar faptul că a revenit, faptul că a înscris astăzi îmi dă o satisfacție foarte mare. M-am apropiat foarte mult de jucători, am discutat foarte mult cu ei în această perioadă, le-am dat încredere. Iar când ai material bun la dispoziție, e foarte ușor să lucrezi. Pentru mine, a fost ușor să mă readaptez, jucătorii m-au ajutat enorm”, a spus Sabău, la Prima Sport. 

Comentarii Facebook