Alex Chipciu, criză de nervi după meciul cu FC Argeș: La cât de nebun sunt eu, bine că nu am jucat împotriva CFR/Umează să ne luăm scuturi și săbii


Ioan Ovidiu Sabău este mulțumit după victoria Universității Cluj în duelul de pe teren propriu cu FC Argeș, scor 2-0. În schimb, Alex Chipciu a făcut spectacol la flash-interviu. El a vorbit despre victoria cu FC Argeș, despre meciul din etapa viitoare cu UTA, dar a solicitat să nu mai fie chemat așa de des în fața camerelor tv.

Nu cred că am făcut cel mai bun meci al nostru, mă așteptam să avem mai multă intensitate. Am avut șansă și nici FC Argeș nu s-a prezentat atât de bine. Urmează un meci important la UTA și urmează să ne luăm scuturile și săbiile pentru acel meci. Îi rog pe arbitri să nu tolereze jocul dur. Și mie îmi plac intrările bărbătești, dar nu peste măsură. De-asta spun că mi-e frică să jucăm cu UTA.

La cât de nebun sunt eu, mai bine că nu am jucat împotriva CFR-ului. Am fost pe stadion, atmosfera a fost foarte frumoasă. Eu de când am venit aici, am spus și nu vreau să par lingău sau că mă pun bine cu suporterii, dar am spus că vreau să salvăm echipa de la retrogradare și că voi lupta pentru asta și asta facem.

La cum a început campionatul, chiar de la pregătire, am zis că e groasă și m-am gândit ce nebun am fost. Apoi, s-au mai schimbat antrenorii, ne-am mai legat, iar acum parcă încep să respir și să văd luminița. CFR ne-a dominat total, dar până în minutul 20, mă gândeam că o să avem șanse. CFR are echipă experimentată, au profitat. Ce pot să remarc este entuziasmul fanilor, pentru oraș a fost ceva foarte bun. Din păcate, am pierdut, am dezamăgit fanii.

Dar sper, cu cele 3 puncte de azi, chiar nespectaculoase, să ne îndeplinim obiectivul. Acasă, cel puțin, suntem pe locul 4-5 ca număr de puncte, eram la egalitate cu Steaua (n.r. FCSB) la un moment dat.

Gazonul e jalnic, dar stadionul, cu emulația suporterilor, ne dă această stare. Și în deplasare am avut probleme. Cu UTA va fi greu, cred că și ei pot să fie sus, au antrenor, suporteri, spirit, sunt foarte sus aici”, a declarat Alex Chipciu.

Aș vrea să nu mai vin eu la interviuri la finalul meciurilor, mi se pare lipsă de respect față de colegii mei. Despre fotbal, poate oricine să vorbească, dacă vreți să filosofăm, ieșim undeva și discutăm.Nu cred că l-am văzut pe Săpunaru cât m-am văzut pe mine la televizor. Mi-aș dori să mai vină și alți colegi de-ai mei la interviuri. Nu știu, am fost și foarte nervos astăzi”, a mai spus Alex Chipciu.

Comentarii Facebook