Duminica 28 Aprilie

CFR Cluj a făcut un alt transfer de urgență, după ce și-a vândut „vedetele” din apărare! Conducerea a adus la Cluj un fundaș israelian


CFR Cluj s-a despărțit de foarte mulți jucători în această vară, însă Neluțu Varga îi și aduce jucători lui Andrea Mandorlini, iar unul dintre ei este chiar căpitanul U21 al Israelului.  

Cluburile CFR 1907 Cluj și Ironi Kiryat Shmona au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Ziv Morgan pentru un an.

Bine ai venit, Ziv Morgan!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Ironi Kiryat Shmona au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Ziv Morgan pentru un an, clubul nostru având opțiunea de cumpărare definitivă!

Tânărul fundaș lateral, de origine israeliană, a evoluat până acum în țara natală, la Ironi Kiryat Shmona, echipă pentru care a bifat 113 meciuri, reușind să înscrie două goluri și să ofere șase pase decisive. Cu 16 prezențe la naționala de tineret, Ziv s-a bucurat în acest an, alături de reprezentativa U21 a Israelului, de o performanță remarcabilă la Campionatul European U21, jucând semifinala competiției.

Îi dorim multă baftă în tricoul echipei noastre și cât mai multe reușite!”, transmite Fotbal Club CFR 1907 CLUJ.

Comentarii Facebook