Culio pleacă de la CFR Cluj. Intrare gratuită la ultimul meci al ”eroului de la Roma” - VIDEO


”Eroul de la Roma”, Emmanuel Culio, pleacă de la CFR Cluj pentru a fi alături de familia lui. Pentru ultimul meci al argentinianului, CFR Cluj deschide stadionul pentru fani, oar la meciul de luni seara, cu Astra, intrarea va fi liberă.

Luni jucăm pentru Culio, Eroul de la Roma sau oricum doriți voi, suporterii CFR-iști să îl numiți, pe unul dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat vreodată tricoul “alb-vișiniu”! Haideți cu toții la stadion, haideți cu toții în Gruia!

Mijlocașul nostru a luat decizia de a părăsi România din motive personale și de a se întoarce alături de familia sa în Argentina. În întreaga carieră, Culio n-a petrecut nici măcar o zi departe de soția și copiii săi, iar gândul că ar urma să stea în România fără ei l-a făcut să ia această decizie.

E o decizie care, pe noi, toți cei din Familia CFR ne întristează, pentru că ne despărțim nu doar un fotbalist extraordinar, ci de un om incredibil, un muncitor desăvârșit, un model pentru orice tânăr fotbalist, o persoană cu un caracter remarcabil.

Mulțumim, Juan! Mulțumim pentru că ai fost un exemplu pentru noi toți din club, pentru că ai venit în România, la mii de kilometri de casă să joci fotbal, pentru că ai îmbrăcat cu mândrie mereu tricoul “alb-vișiniu” și pentru tot profesionalismul de care ai dat dovadă.

Îți dorim multă baftă în tot ceea ce vei alege să faci de aici înainte, fie că o să mai joci fotbal în Argentina, pentru că știm că o poți face încă la un nivel ridicat, fie că vei alege cariera de antrenor. Noi ne dorim să revii într-o zi în Gruia și din postura de antrenor pentru că CFR și Clujul vor fi mereu casa ta.

Pentru meciul cu Astra, intrarea spectatorilor va fi liberă, iar cei care și-au achiziționat deja bilete își vor primi banii înapoi. Haideți să cântăm cu toții pentru Culio la ultimul său meci în Gruia!”, transmite clubul.

Emmanuel Culio a jucat în echipa de aur a CFR Cluj, în perioada 2007 - 2011, iar numele de ”Eroul de la Roma”, l-a căpătat după evoluțiile uimitoare cu AS Roma, pe care CFR Cluj a învins-o datorită golurilor înscrise de el.

Comentarii Facebook