Culio: Otelul nu va lua titlul, se vor taia! Au sanse Steaua, CFR si Vaslui!


Jucatorul echipei CFR Cluj, Juan Culio, a declarat ca nu crede ca Otelul Galati va castiga campionatul. Pentru titlu se lupta CFR Cluj, Steaua si FC Vaslui.

"Nu cred ca a fost bun rezultatul din aceasta seara pentru noi si chiar daca Steaua a ratat mult, cred ca si noi am facut un meci bun astazi. La cum s-a jucat, cred ca egalul a fost un rezultat echitabil. A fost un meci bun, cu ocazii multe, de care cred ca spectatorii s-au bucurat. Chiar daca acest rezultat este bun pentru Otelul, eu nu cred ca ei vor castiga campionatul. Mai sunt meciuri multe si probabil se vor taia. Cred ca la titlu sansele raman in continuare pentru Steaua, CFR si Vaslui. Azi am jucat pentru echipa si pentru, pentru ca el merita sa inceapa cu un rezultat foarte bun si ne bucuram foarte mult pentru el", a declarta Culio.

Jucatorul a mai afirmat ca ar vrea ca Steaua sa castige in meciul cu Liverpool. "Liverpool este o echipa foarte puternica, insa eu imi doresc ca Steaua sa castige si chiar sa reuseasca sa se califice in primavara europeana. Ar fi frumos sa reuseasca acest lucru pentru fotbalul romanesc", a adaugat el.

Meciul Steaua - CFR Cluj s-a terminat la egalitate, 2-2.

Comentarii Facebook