Culio, eroul de pe Olimpico, din 16 septembrie 2008! Puteti revedea AICI golurile victoriei AS ROMA - CFR Cluj 1-2!


Culio a fost eroul "feroviarilor" in meciul de acum doi ani, din seara zilei de 16 septembrie, de pe Stadio Olimpico, cand AS Roma a fost ingenunchiata. Argentinianul a marcat doua goluri superbe si a adus 3 puncte pentru CFR Cluj.

Meciul a inceput cu dominarea totala a "romanilor" care au si deschis scorul in minutul 16. Culio a pierdut o minge la marginea terenului, pe care De Rossi a recuperat-o si balonul a fost centrat lui Panucci, care a profitat de iesirea gresita a lui Stancioiu si a inscris.


Primul gol al lui Culio este prefatat de o ratare in minutul 24, care argentinianul a tras peste poarta. Trei minute mai tarziu, insa, dupa o combinatie spectaculoasa cu Trica, Culio a primit mingea cu calcaiul si a tras puternic din afara careului, invingandu-l pe Doni.

CFR Cluj domina finalul primei reprize, dar nu reuseste sa mai inscrie, cu toate ca Trica si Dani prind doua suturi puternice.

Repriza secunda a adus al doilea gol al clujenilor si tribunele de pe "Olimpico" au amutit. In minutul 49, acelasi Trica a centrat in careu si Casseti a respins mingea, dar balonul ajunge la Culio, nermarcat, care il executa pe Doni, cu un sut plasat.

Meciul a fost dominat de CFR Cluj, pana la final. Pe rand, Kone, Peralta si Dubarbier rateaza desprinderea, dar reusesc o victorie si trei puncte de aur in grupele Champions League.

Comentarii Facebook