Cadu: "Avem 10% sanse sa batem pe Olimpico si 15% sa facem egal"


Capitanul CFR Cluj, Ricardo Cadu, a declarat ca echipa sa are 10% sanse sa invinga AS Roma, pe Stadio Olimpico. Fundasul central al feroviarilor a mai afirmat ca locul al treilea in grupa trebuie sa fie obiectivul echipei.

"Avem 10% sanse la victorie pe 'Olimpico' si 15% sa scoatem un egal. AS Roma este clar favorita! Nu are rost sa ne mintim singuri. Vom lupta sa scoatem un rezultat bun, dar va fi extrem de greu. Am vazut ca echipa lui Ranieri si-a revenit, iar acum are un moral foarte bun. Daca prindem locul al treilea, ar trebui sa fim foarte, foarte multumiti. Sa nu ne imbatam cu apa rece. Am obtinut numai o victorie. Roma si Bayern sunt aproape imposibil de depasit. Sunt cluburi extrem de puternice din toate punctele de vedere", a declarat Ricardo Cadu.

Capitanul echipei CFR Cluj sustine ca pregatirea fizica facuta de Mandorlini, cand jucatorii au fost tinuti prea mult timp in cantonament.

"Cred ca o mare greseala a fost pregatirea fizica facuta in vara. Am stat mult prea mult in cantonament. Am fost prea obositi in primele etape. Abia acum incepem sa ne revenim. Au fost meciuri in care nu puteam sa alergam. In plus, la unele partide am avut si ghinion. Este mult prea putin pentru o campioana sa aiba noua puncte dupa primele noua etape. Eu ma asteptam sa avem minimum 20 de puncte in acest moment", a mai afirmat jucatorul, citat de prosport.ro.

Comentarii Facebook