CTP crede că Simona Halep și-a redus șansele să câștige procesul de la TAS: ,,S-a predat cu arme și bagaje/ Merită ceea ce i se întâmplă”



Cristian Tudor Popescu (CTP) consideră că Simona Halep și-a micșorat singură șansele de câștig de la TAS.

Acesta consideră  faptul că sportiva a acordat interviuri în care s-a declarat nevinovată, un lucru negativ, care ar putea influența decizia instanței. 

Simona a acordat 5 interviuri din momentul suspendării inițiale,  în care și-a susținut, de fiecare dată nevinovăția.

,,Nu-și mai poate relua cariera, dacă e vorba de 4 ani. Nu este bun acest gest, nu este potrivit. Nu te apuci să faci afirmații și să spui că ești nedreptățită.

Nu te apuci să faci astfel de declarații care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată. Practic, forțezi cumva mâna respectivei instanțe să te declare nevinovată, ceea ce mai niciodată nu duce la urmări pozitive,” a declarat Cristian Tudor Popescu, într-un interviu acordat Sport.ro. 

CTP consideră că principalul vinovat pentru toată situația este  Patrick Mouratoglou, cel asupra căreia Simona ar fi trebuit să-și îndrepte atenția. 

„Simona îl gâdilă pe Patrick Mouratoglou cu o asemenea exprimare. Individul a tăcut atâta timp, Simona fiind supusă unor presiuni greu de imaginat pentru noi.

Ar fi trebuit să-i spună măcar acum în față: 'Am avut încredere și a fost un nemernic, care și-a bătut joc de mine!' 

Este, după părerea mea, cea mai mare greșeală din cariera Simonei, faptul că s-a predat cu arme și bagaje, s-a dat pe mâna acestui individ.

Plătește acum pentru modul în care a înțeles să se dea pe mâna acestui Mouratoglou și să-l protejeze. Din punctul ăsta de vedere, Simona merită ceea ce i se întâmplă,” a adăugat CTP, în pentru sursa citată. 


Comentarii Facebook