Joi 4 Martie

CTP a ”spulberat-o” pe Halep, după eșecul de la Roma: Eu ştiu o regulă a sportului numit tenis care deosebeşte profesioniştii de ştrandiştiSimona Halep a pierdut, duminică, finala turneului de tenis de la Roma, în fața Elinei Svitolina, cu scorul 0-6, 4-6.

Rezultatul i-a dezamăgit pe fanii româncei, în special pe Cristian Tudor Popescu, acesta din urmî criticând-o dur pe sportivă.

Iată ce a scris CTP:

*Nu mi-a plăcut ce a făcut Simona în finala de la Roma. Nu pentru că a pierdut, ci pentru că nu a jucat.

*De la primul schimb, atitudinea ei a fost de lehamite deranjată: „Ce naiba trebuie să mai joc şi meciul ăsta?! Doar am bătut-o pe Sharapova şi am rămas numărul 1 mondial”.

*Eu ştiu o regulă a sportului numit tenis care deosebeşte profesioniştii de ştrandişti: dacă ai probleme, poţi să nu te prezinţi la meci, dar dacă ai intrat pe teren, atunci joci. Nu mai ai dreptul să invoci nimic ca scuză, nici oboseala, nici vreo accidentare, nici lipsa de chef. Nu i-am văzut niciodată pe Federer sau Nadal, teferi sau accidentaţi, pierzând sau câştigând, în turul 1 sau în finală, să se plimbe pe teren în dorul lelii.

*Or, Lela Simona asta a făcut până la scorul de 9-1 pentru Svitolina. Se ducea fără convingere către minge sau nu mai alerga deloc, lovea neglijent, aşezată rău, trimitea neforţat în burta fileului sau 1m afară. În schimb, a fost mai vioaie când l-a repezit pe Darren Cahill. Aştepta să se termine şi corvoada asta sub rangul ei...

*Apoi, poate de jenă, s-a hotărât să joace totuşi ceva, s-a pus în mişcare, a lovit mai aspru, mai spre linii, a returnat mai atent. Scorul socotit din acel moment a fost 3-3, adică însumat, 6-4 pentru Svitolina.

Comentarii Facebook