CSU Atlassib Sibiu - U Mobitelco BT Cluj, se joacă sâmbătă, 13 octombrie

 

U Mobitelco BT Cluj va întâlni sâmbătă, 13 octombrie, cu CSU Atlassib Sibiu. 

 

In primul rand, intalnirile dintre Cluj si Sibiu sunt meciuri traditionale. Daca in fotbal este El Clasico, atunci putem spune ca acest meci este El Clasico de Transilvania. Fanii de la Sibiu sunt foarte galagiosi, stiu sa faca o atmosfera frumoasa. Sunt sigur ca Mita Paul va fi supermotivat in acest meci, avand in vedere ca a jucat sezonul trecut la Cluj. Am vazut meciurile jucate de Sibiu in aceasta perioada, speram sa gasim calea spre succes, insa sunt convins ca nu va fi usor. Avem din nou cateva probleme in lot. Kuti Nandor nu s-a antrenat toata saptamana, este bolnav. Acesta nu va face deplasarea la Sibiu. Hallik si Barnette nu s-au antrenat in utimele zile, au  fost loviti in meciul cu Dinamo. Medicul nostru face eforturi pentru ca cei doi sa fie refacuti pana la ora meciului. Sibiul nu a putut conta in meciul cu Rovinari pe Alex Gruev, o piesa importanta in echipa”, a declarat antrenorul Niksa Bavcevic.

 

Sunt convins ca va fi un meci dificil, cu mari orgolii. Ne-am pregatit bine in aceasta saptamana si sper sa facem un joc bun la Sibiu. Sunt sigur ca ne vom lupta si vom da totul pe teren. Meciul cu Dinamo a fost unul slab din toate punctele de vedere si vrem sa aratam ca nu aceasta ne este valoarea. Sibiul are o echipa puternica, cu pretentii, au un lot complet pe fiecare post”, a adăugat și Alex Pop.

 

Meciul CSU Sibiu - U Mobitelco BT Cluj-Napoca din etapa a II-a a Ligii Nationale va avea loc sambata, 13 octombrie, de la ora 20.00. Partida va fi transmisa in direct de Digisport.

Comentarii Facebook