Trei suporteri U Cluj au dosare penale în urma mitingului de joi

 

 

Trei suporteri ai U Cluj s-au ales cu dosare penale în urma mitingului organizat de fani joi, în centrul Clujului. Alți 4 fani au fost amendați.

 

În urma desfăşurării mitingului de protest a suporterilor echipei de fotbal ”F.C. Universitatea Cluj” din municipiul Cluj-Napoca împotriva deciziei conducerii clubului de a muta echipa în municipiul Buzău, din data de 11 octombrie a.c., manifestare la care au participat aproximativ 500 de persoane, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile au aplicat următoarele sancţiuni contravenţionale: 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 700 lei aplicate conform Legii 61/1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, ordinii şi liniştii publice, prevăzute de art. 4 , alin. 1, lit. b); 1 sancţiune contravenţională în valoare de 500 lei aplicată conform Legii 60/1991 republicată privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, prevăzută de art.26 lit d); Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 1200 lei”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Cluj.

 

Alți trei suporteri s-au ales cu dosare penale. ”Pentru 3 persoane (F.L. de 20 ani, H.C. de 28 ani şi I.I.M. de 28 ani) au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a obiectelor confecţionate pe bazã de amestecuri pirotehnice în locurile destinate desfãşurãrii adunãrilor publice”, au mai precizat jandarmii.

 

Cinci suporteri au fost reținuți joi seara în Piața Lucian Blaga. 

 

Cinci suporteri U Cluj, arestați de jandarmi joi seara - VIDEO

Comentarii Facebook