Duminica 26 Martie

CSM Cluj a câștigat bronzul la Cupa României la polo cu generația 2005-2006

 

CSM Cluj a câștigat medaliile de bronz la Cupa României la polo pentru generația 2005-2006.

 

Anul acesta, toate cele trei categorii de vârstă de la CSM Cluj au reușit să se califice la turneele finale, iar una dintre echipe chiar a urcat pe podium. Este vorba de generația 2005, micii poloiști pregătiți de Ovidiu Pocol și Mihai Bartoș, reușind să obțină medaliile de bronz ale Turneului Final. Performanța este cu atât mai meritorie cu cât la Campionatul Național pentru copii au participat nu mai puțin de 36 de echipe.

 

A fost greu dar munca de ani de zile și-a spus cuvântul. O performanță deosebită, pentru care felicit întreaga echipă. Jucătorii și-au dorit cu ardoare o medalie și au luptat până la capăt pentru a urca pe podium. După turul Turneului Final, ocupam locul trei și știam că dacă ne dorim cu adevărat o medalie va trebui să punem osul la muncă în retur. Avem o generație valoroasă, care cred că ar putea emite pretenții chiar și la aur dacă am avea sprijinul necesar. Din păcate însă, singurul nostru sprijin consistent vine de la club, sportul al nivel de copii fiind sprijinit mult prea puțin”, a spus Ovidiu Pocol, antrenorul poloiștilor de la CSM Cluj.

 

La capătul Turneului Final, CSM Cluj se mai mândrește cu titlul de golgeter al turneului. Acesta a fost obținut de clujeanul Andrei Covaci, care a marcat 54 goluri, performanță care l-a și propulsat la Lotul Național, alături de el fiind selecționat și un alt clujean de la CSM, Cozmin Simion.

 

Sportivilor nu le este ușor și din cauza condițiilor grele de antrenament, Clujul neavând un bazin potrivit pentru polo, în afara de baza Universității Tehnice unde se suprapun toți practicanții acestui sport din cluj.

 

Pe toți jucatorii de polo i-ar ajuta un bazin care sa completeze baza din Gheorgheni realizată de Primăria Cluj-Napoca din fonduri de la Compania Națională de Investiții.

Comentarii Facebook