Croatul Vedran Nakic a semnat cu U Mobitelco

 

U Mobitelco a semnat un contract cu jucătorul croat Vedran Nakic. El este coordonator de joc, are 23 de ani și vine din Belarus, unde a evoluat în sezonul trecut pentru prima și a doua echipă a clubului BC Minsk 2006.

 

Nakic are 184 centimetri înălțime și a mai jucat în cariera în Bosnia, la Brontjo, precum și în Croația, la Dubrava, Zabok, KK Zagreb și Samobor. 

 

Croatul a evoluat în trecut în Liga Adriatica cu KK Zagreb, iar în acest sezon în două meciuri în Liga VTB și unul în EuroChallenge cu BC Minsk, în timp ce în sezonul regulat a jucat în 13 partide pentru prima echipa a lui BC Minsk și 19 în a doua. În prima liga din Belarus, Nakic a avut 7 puncte, 2,2 recuperari și 2 pase decisive în 19 minute de joc. Fundașul a evoluat în 2009 pentru naționala U20 a Croației la Campionatul European Divizia A.

 

Domnul Bavcevic  mi-a spus ca este un campionat puternic,  ca "U" Mobitelco este un club cu traditie si  foarte bine organizat. Stiu de asemenea ca la Cluj sunt niste fani foarte entuziasti. Sper ca prin prestatia noastra sa ii multumim pe suporteri si sa ii facem sa umple sala meci de meci”, a spus Vedran Nakic conform site -ului oficial al echipei.

Comentarii Facebook