Duminica 28 Aprilie

Cristiano Bergodi, discurs dur după Rapid - U Cluj 2-3: „E o lipsă de maturitate, am picat acest test”


Rapid a condus cu 2-0, însă U Cluj a reușit o revenire de senzație. Bergodi a avut cel mai dur discurs de când a venit în Giulești și și-a taxat jucătorii pentru că s-au aruncat în atac și au fost surprinși pe contre de clujeni.

„E o lipsă de maturitate, am picat acest test. De la 0-2 nu se poate pierde, chiar dacă se spune că e un rezultat periculos. Trebuia să jucăm altceva. Prima repriză s-a jucat pe contre, nu trebuie să existe așa ceva. Am avut de înfruntat mai multe contraatacuri decât în restul campionatului. Prea multe ocazii a avut U Cluj. 

Ne-am dezechilibrat în repriza a doua, nu se poate așa ceva. Am fost desfăcuți, am jucat și acasă. I-am avertizat pe băieți. Eu sunt primul vinovat, dar băieții trebuie să învețe din greșeli. Am jucat prea deschis, aveam meciul în mână. Nu am ținut linia în apărare”, a declarat Bergodi la Orange Sport.

Fără niciun punct obținut în Giulești, Rapid nu a reușit să o depășească pe CFR Cluj în clasament, iar formația pregătită de Cristiano Bergodi rămâne pe locul trei în ierarhie. De cealaltă parte, U Cluj face un salt important în clasament și ajunge pe locul șapte.

„Am încercat să băgăm atacanți, trebuia să câștigăm, dar ne-am dezechilibrat. Bine, aveam doi atacanți, nu cine știe câți alții. Noi ne-am dezechilibrat, am lăsat multe spații, au avut și ocazii, au marcat și goluri. Noi am încercat să venim cu jucători ofensivi de pe bancă, dar nu am fost echilibrați, nu ne-am mai creat ocazii. 

Ne aduce cu picioarele pe pământ meciul ăsta, poate fi o lecție pentru noi. Poate învățăm din greșeli. E important să joci ofensiv, dar nu trebuie să lași spații, pentru că echipa adversă te pedepsește”, a declarat Bergodi la final.

Comentarii Facebook