Ce le-a transmis Neluțu Sabău la pauză elevilor săi. „Studenții” au revenit în forță după ce erau conduși cu 2-0: „Nu a fost vorba să-i scutur”


U Cluj a învins-o pe Rapid, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 17 din Superliga. Universitatea Cluj a întors soarta meciului cu Rapid după ce la pauză se vedeau conduși cu 2-0. 

La finalul meciului, Ioan Ovidiu Sabău și-a felicitat echipa pentru revenirea spectaculoasă, dezvăluind că le-a transmis jucătorilor la pauză că au putearea de a reveni și de a câștiga confruntarea.

​​„Multe goluri, meci frumos, noi am pregătit jocul să începem bine, să nu îi lăsăm să atace.

Am pus presiune pe fundașii centrali. Știam că vor începe foarte tare, că vor încerca să marcheze de la început. A venit acel gol, a trebuit să mă adaptez, să fac acea schimbare, să schimb sistemul, am reușit să înscriem în prima repriză, ceea ce ne-a dat moral, încredere.

În a doua repriză, am avut un moral mai bun, am crezut în noi, am intrat bine, ne-am creat ocazii de a egala.

Până la urmă am marcat și al treilea gol. Sunt jucători cu calitate, personalitate și nu îi intimidează astfel de jocuri. Îți trec multe prin minte când ești condus, ce să le spui jucătorilor să îi motivezi, să nu abandoneze lupta, mai ales contra unei echipe care arată bine.

Nu a fost vorba să îi scutur la pauză, le-am spus că putem să câștigăm acest joc.

Am intervenit să reparăm anumite greșeli, sunt acele momente când trebuie să găsești soluții. De data asta, au ieșit lucrurile așa cum trebuiau să iasă. De speculat, sigur, noi trebuia să fim mult mai compacți, jucau foarte repede, Iacob reușea să joace între linii, rămâneam de multe ori cu cei doi fundași centrali liberi.

Am reușit să corectăm anumite lucruri, am reușit să nu dăm spații, să punem probleme când recuperăm mingea.

Am fost primit foarte bine aici, ca de fiecare dată. Îmi sunt dragi, m-am simțit foarte bine. Îmi pare rău pentru ei, dar mă bucur pentru mine și pentru jucătorii mei”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului cu Rapid.

Comentarii Facebook