Cristian Chivu a lovit cu pumnul un adversar in meciul cu Bari - VIDEO


Chivu a lovit cu pumnul in figura un adveras in partida cu Bari. Gestul a scapat nesanctionat, dar jucatorul roman risca suspendarea.

 

Chivu si-a cerut iertare dupa meci de fundasul Marco Rossi. "E dificil sa explic de ce am facut-o. Vreau sa imi cer scuze lui Rossi, cu ultima farama de demnitate care mi-a ramas. Imi cer scuze tuturor, dar mai ales celor doi copii ai mei, care vor vedea acest filmulet intr-o zi", a explicat Chivu pentru Sky Sports.

 

"A fost un gest oribil, nu stiu ce intentie are clubul. Nu stiu daca vor sa-l amendeze sau nu. E normal sa fie suspendat dupa gestul acesta. Nu poti sa judeci un om dupa un gest! Oricum, trebuia sa evite situatia asta. E o mare greseala din partea lui. Am vorbit cu el in vestiar, dar e bine ca ceea ce am discutat sa ramana intre noi. El trebuie sa dea explicatii pentru gestul asta!", a spus antrenorul echipei Inter Milano, Leonardo, la finalul meciului.

 

Inter Milano a castigat cu 3-0 meciul prin golurile lui Houssine Kharja, Pazzini si olandezul Sneijder.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ora 17.00)

 

Comisia de disciplina din Italia l-a suspendat pe Cristi Chivu patru etape, dupa ce l-a lovit cu pumnulpe jucatorul de la Bari, Marco Rossi. Fundasul roman va rata meciurile cu AS  Roma, Juventus, Fiorentina si Cagliari.

Comentarii Facebook