Cristian Barabacea este noul presedinte al clubului Universitatea Cluj


Noul presedinte al clubului de fotbal Universitatea Cluj este Cristian barabacea, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor la polo. El a ocupat postul ramas vacant dupa demisia lui Razvan Dumitru.

Noul presedinte al "U" Cluj, Cristian Barabacea, a declarat ca a luat primul contact cu orasul de pe Somes inca din 1973 si ca orasul este a doua lui casa.

"Primul contact cu orasul Cluj l-am avut in 73, pe cand eram junior la Progresul Bucuresti. Am ramas inca de pe atunci fascinat de civilizatia accentuata din Ardeal fata de bucurestenii nostri, punct de vedere pe care l-am mentinut pana in ziua de azi. Am iubit si iubesc Clujul si il consider a doua mea casa. Am stat mult aici, am participat si la meciurile Universitatii Cluj, o echipa boema care putea invinge pe oricine si putea sa piarda cu oricine. Exista un public fantastic aici si o galerie nemaipomenita care incurajeaza echipa si la infrangeri. Am acumulat o mare experienta in sport si vreau sa pun umarul sa facem performante dintre cele mai mari. Partea de organizare si de disciplina sunt valabile in orice sport colectiv. Am acceptat postul acesta cu inima deschisa si voi pune mult suflet sa aduc un plus la aceasta echipa.  Vreau sa inteleaga toata lumea ca nu am venit aici cu alte scopuri sau din alte considerente decat acelea de a face performanta", a declarat noul presedinte al Universitatii Cluj, pentru site-ul oficial al echipei.

Comentarii Facebook