Miercuri 24 Aprilie

VIDEO - Unirea Urziceni a invins FC Brasov cu 1-0 si s-a apropiat la trei puncte de CFR Cluj


Unirea Urziceni a invins FC Brasov cu 1-0 si s-a apropiat la trei puncte de CFR Cluj. Partida a fost dificila si abia in minutul 83 Unirea si-a adjudecat cele trei puncte dupa reusita lui Raul Rusescu.

Unirea Urziceni a reusit astfel sa profite de esecul celor de la CFR Cluj si Steaua si sa urce pe locul doi in campionat.

Galamaz putea deschide scorul dupa 30 de minute de joc, dar balonul a lovit bara. In minutul 53 Cristescu a fost eliminat pentru un fault dur la Onofras, caruia i-a provocat o rana la cap cu gheata. FC Brasov putea ramane in 9 oameni, la faultul facut de Ezequias la Semedo.

La singurul gol, din minutul 83, Dinu Todoran a centrat in careu, balonul a trecut miraculos printre fundasi si a ajuns la Rusescu, care a reusit sa inscrie dupa ce l-a evitat pe portar.

Primul loc in Liga 1 este ocupat de CFR Cluj, cu 59 de puncte, Unirea Urziceni a trecut pe doi, cu 56 de puncte, iar pe trei este FC Timisoara cu 55 de puncte. FC Vaslui este pe locul 4, cu 55 de puncte, iar Steaua a cazut pe pozitia a 5 -a, cu 53 de puncte.

Comentarii Facebook