Sambata 26 Octombrie

Cristi Manea, pus la zid de Neluțu Varga, după plecarea de la CFR Cluj: ,,A fost nesimțit. Eu nu mai am nevoie de el/ A umblat cu fofârlica”


Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj nu a avut prea multe cuvinte bune de spus la adresa lui Cristi Manea, după ce fotbalistul și-a anunțat plecarea de la formația din Gruia.

Manea a plecat de la CFR Cluj după 7 ani de colaborare, însă se pare că „relația” dintre CFR Cluj și Cristi Manea nu s-a încheiat pe cea mai pozitivă notă, potrivit Prosport.ro

„Nu mă mai interesează Cristi Manea! A fost nesimțit. Eu nu mai am nevoie de el, nu îmi mai trebuie la CFR Cluj. Îl avem deja pe Armend Thaqi! La câte am făcut eu pentru Manea, casă, masă… și el a umblat cu fofârlica!

De fapt, eu cred că el n-are nicio ofertă, n-a prins nici lotul pentru EURO 2024. În România, lui Cristi Manea nu poate să-i dea nimeni banii pe care i-a avut la CFR Cluj”, a declarat Neluțu Varga, pentru sursa citată.

Manea și-a luat la revedere de la fanii CFR Cluj printr-un mesaj emoționant.

,,Salutare prieteni CFR-iști vreau să vă transmit cele mai sincere mulțumiri pentru ceea ce am trăit alături de voi în acești 7 ani minunați. A fost o adevărată onoare și un privilegiu pentru mine să îmbrac tricoul acestei echipe, să lupt alături de voi pe teren și să reușim să câștigăm 5 campionate și 2 Supercupe.

Clujul a devenit casa mea adevărată pentru că aici am jucat 230 de meciuri și tot aici au venit pe lume fetițele mele. Au fost ani plini de emoții, care cu siguranță sunt niște amintiri care vor rămâne în inima mea. Vreau să vă urez mult succes în competițiile viitoare și sunt sigur că veți continua să faceți performanță și să bucurați inimile CFR-iștilor", a fost mesajul al lui Cristi Manea, pentru fanii CFR-ului. 


Comentarii Facebook