Sambata 26 Octombrie

Cristi Manea, după plecarea de CFR Cluj, acuzat că a „umblat cu fofârlica”: „Uneori nu primeam banii la timp/Mi-au oferit un salariu mai mic!”


Cristi Manea (26 de ani) a părăsit CFR Cluj la finalul contractului său și a oferit prima reacție după ce a fost criticat dur de Nelu Varga, patronul echipei.

Varga l-a acuzat pe Manea de lipsă de respect pentru că a refuzat oferta de prelungire a contractului, afirmând că jucătorul "a umblat cu fofârlica". În replică, Manea a declarat că CFR Cluj i-a propus un contract cu un salariu mai mic decât cel anterior.

Cristi Manea, după plecarea de la CFR Cluj: „Îmi dădeau mai puțini bani, și asta după ce nu ne primeam banii la timp uneori”

„Am văzut declarația, dar nu vreau să comentez. Nu știu dacă a spus chiar așa. Ei, când am fost la negocieri, îmi dădeau mai puțin decât aveam înainte. Nu mi s-a părut OK. Asta după ce că nu ne luam banii la timp, câteodată.

Dar chiar dacă mi-ar fi dat foarte mult, tot nu rămâneam pentru că vreau să joc și afară și cred că e momentul potrivit să fac un nou pas. Cred că am realizat multe lucruri la CFR, sunt respectat de suporteri și m-a dezamăgit pentru că eu am dat totul pentru acest club și am câștigat trofee”, a declarat Cristi Manea, potrivit ProSport.

Comentarii Facebook