Cristi Dulca: "Mai avem doua meciuri pe care daca le castigam suntem 100% promovati"


Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Cristi Dulca, a declarat ca daca "studentii" vor castiga urmatoarele doua meciuri promoveaza in proportie de 100 %. Tehnicianul sustine ca rezultatele celorlalte echipe nu conteaza.

"Mai avem doua meciuri pe care daca le castigam suntem 100% promovati. Nu luam in calcul decat victoriile si nu ne intereseaza ce se intampla cu celelalte echipe. Sunt obisnuit cu presiunea si cu meciurile dificile. Mai sunt 9 zile din acest campionat si trebuie sa ramanem concentrati pentru a ne indeplini obiectivul", a afirmat Cristi Dulca.

Antrenorul a mai spus astazi ca in echipa nu sunt indisponibili si ca jucatorii s-au antrenat bine. "Noi suntem cei care trebuie sa marcam cu Otopeni, sa atacam. Ei sunt linistiti, nu au nici un obiectiv. De fiecare data cand am inscris repede am jucat foarte bine si asta imi doresc si acum", a mai afirmat Dulca.

 

Tehnicianul a spus ca in meciul cu FC Arges jucatorii au avut un final excelent, in care echipa a dominat si a controlat jocul.

Comentarii Facebook