Cristi Dulca: "Cu Adrian Cristea ne vom intalni in Austria"


Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Cristi Dulca, a lasat astazi sa se inteleaga ca transferul lui Adrian Cristea la Cluj nu e batut in cuie. Finantatorul echipei, Florian Walter, a anuntat zilele trecute ca "printul" Cristea va juca la Cluj.

"Cu Adrian Cristea ne vom intalni in Austria. Ne-am dori un jucator de valoarea lui, este si normal. Vom vedea. In cantonament vor pleca in jur de 25 de jucatori", a spus Dulca, fara a specifica daca transferul jucatorului de la Dinamo la Cluj a fost parafat.

Tehnicianul a mai vorbit la reunirea lotului si despre faptul ca intre finalul campionatului din Liga a 2 -a si startul campionatului din Liga 1 este prea putin timp.

"Campionatul s-a terminat destul de tarziu in liga a II-a iar timpul este foarte scurt. Era normal sa  avem doua saptamani de vacanta, dar au fost doar 7-8 zile. Vor mai veni jucatori si in cantonament. Campionatul este lung, Liga 1 este cu totul altceva. Unii jucatori din lot vor pleca, important este ca ei sa joace", a mai spus Dulca.

Comentarii Facebook