Cristi Bud e în spital cu nasul spart. Dan Petrescu face spume de furie


Billel Omrani a suferit o comoție pe finalul meciului retur din semifinala Cupei României, terminat 2-2. Cristi Bud și-a spart nasul la antrenamente. 

Francezul s-a lovit după un duel cu cap în cap cu Erico da Silva, din minutul 86.

Dan Petrescu, antrenorul grupării din Gruia, a explicat cum a ajuns vârful francez să evolueze miercuri seară la Giurgiu. ”Nu trebuia să joace deloc azi. Cristi Bud s-a accidentat la antrenamentul de dimineață, s-a lovit la cap! Era titular azi. Dar, din titular a ajuns în tribună iar Omrani, din tribună, pentru că n-ar fi fost nici rezervă, a ajuns titular și este acum la spital”, a explicat cum au decurs lucrurile la nivelul lotului tehnicianul campioanei, în flash-interviul acordat în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Tehnicianul CFR-ului crede că a avut ghinion în dubla cu Astra, din semifinalele Cupei României. ”CFR a fost net superioară în ambele partide, pe când ei, din cinci ocazii, au dat cinci goluri! Degeaba am fost echipa mai bună. 

Până la urmă a fost și o lecție ca să vadă toți că pragmatismul e mai bun. Astra n-a contat, dar a dat două goluri incredibile. Unul din lovitură liberă și unul dintr-un penalty care n-a fost. Asta este, calificarea este la ei”, a adăugat Dan Petrescu, la Digi Sport.

NTMzZDVjNDMyMDM1NWY4YzgzOTU5NjgzNDk=.thumb.jpg

Foto: Cristi Bud/ Instagram

hepta4232079.jpg

Foto: Billel Omrani, părăsind terenul pe targă

Comentarii Facebook