Cristi Bud a băut zilnic de supărare că a fost exclus de pe lista de Europa a CFR Cluj: Poate pentru că eram român!


Unul dintre atacanții de legendă al CFR Cluj a relatat cum a ajuns că bea zi de zi, pentru că era depresiv. 

Cristian Bud (37 ani) a câștigat două titluri și două Cupe ale României cu CFR Cluj. 

Perioada petrecută la echipa clujeană nu a fost una roz, în ciuda titlurilor. El a suferit foarte mult când nu a fost inclus pe lista UEFA pentru grupele Champions League. 

Cea mai mare dezamăgire din fotbal a fost episodul cu Champions League, când nu am prins lotul. Golurilor mele, 4-5, au fost decisive în câştigarea campionatului. A venit şi ultima zi când s-a făcut lista. Mandorlini era antrenor, dar antrenorul pe atunci nu prea avea el ultimul cuvânt.

Ţin minte momentul, eram pe drum, aveam meci. Am mers acasă la Baia Mare şi eram pe drum când cineva mi-a dat vestea: 'Nu ești nici pe listă'. Am zis că nu are cum, m-am oprit şi am început să plâng. Atunci cred ca am avut două luni foarte grele.

Am început și cu alcoolul, deşi eu nu prea… Mai beam după meciuri, dar am avut două luni cumplite. Mi-am înecat supărarea în alcool. De atunci mi s-a pus eticheta că beau mult, ca sunt beţiv. Mai beau o bere două, dar doar după meci. Tării, eu nu. Sunt din Baia Mare, dar palinca nu îmi place deloc.

Beam cred că în fiecare zi. La 2-3 zile. Câte sticle? Eu nu beam tărie, dar atunci beam şi tărie, să mă îmbăt cât mai repede”, a declarat Cristian Bud în podcastul Victory Cup, moderat de Marian Codirlă. 

Cristi Bud a uitat umilința și ține în continuare cu CFR Cluj

Atacantul nu poartă pică echipei și ține pumnii elevilor lui Dan Petrescu. 

Da, sper să fie şi al șaselea an consecutiv cu titlu. Sunt fan CFR, deşi nu m-au apreciat niciodată. Nu am fost apreciat.

Poate pentru că n-am fost străin, sau n-am avut pe nimeni în spate. În afară de suporteri, care mă apreciau, nu pot să zic că cei din conducere m-au apreciat vreodată la adevărata mea valoare”, a mai spus Cristi Bud. 

Cristi Bud a povestit cum l-a păcălit Iuliu Mureșan. A refuzat o sumă URIAȘĂ de la Gigi Becali și a semnat cu CFR Cluj. - VIDEO

Comentarii Facebook