Cristi Borcea - ”Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League” a spus ce riscă CFR Cluj, dacă nu ajung în cupelor europene


Finalul de campionat este extrem de încins, iar CFR Cluj ar putea chiar să piardă totul, titlul, dar și un loc care să îi garanteze accesul într-o cupă europeană.

Dacă nu se califică în cupele europene, clujenii riscă să intre iarăși în insolvență, susține fostul președinte al echipei Dinamo, Cristian Borcea, renumit și astăzi, după 20 de ani, pentru sintagma ”Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League” rostită atunci când conducea echipa Dinamo.

Eu zic că da (există riscul). E nevoie pentru orice echipă să joace în cupele europene. Și nașu' dacă se duce (n.red. dacă Gigi Becali ia campionatul cu FCSB), și dacă Rapid ia campionatul cinci ani la rând ... Din cinci, trei ani măcar în oricare grupă, ca să acopere de acolo 7-8 milioane de euro (n.red. din buget), pentru că noi în grupele Ligii Campionilor nu mai ajungem.

La masa bogaților nu mai ajungem! Nu mai avem echipe pentru a juca”, a spus Cristi Borcea, conform Fanatik.

Nelu Varga a împrumutat bani pentru a plăti licența UEFA, necesară pentru a putea juca în Europa. Presa sportivă a scris că și dan Petrescu a contribuit cu bani, dar Super Dan” a negat.

În niciun caz, eu nu am dat bani împrumut la nimeni. Dar dacă ar fi fost nevoie, 100% aș fi făcut-o pentru Neluțu și pentru CFR. Până la urmă sunt de 5-6 ani aici, cu plecări, cu veniri, un club la care țin foarte mult.

Și normal că aș fi făcut acest gest dacă mi-ar fi cerut.  În ziar se poate scrie orice. Eu cred că patronul nostru e la fel ca înainte. Motivat, vrea să câștige.

E clar că săptămâna viitoare va fi totul la zi din ce știu eu. Toți banii vor veni. Nu îl văd pe Neluțu să plece sau să nu fie motivat”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Rapid.

În cinci etape din play-off, CFR Cluj a reușit numai o victorie, trei rezultate de egalitate și o înfrângere: 2-2 vs Rapid, 1-1 vs Universitatea Craiova, 1-1 vs FCSB, 2-1 vs Sepsi OSK și 0-1 vs Farul.

Comentarii Facebook