Crin Antonescu, către sportivii români: "Ce faceţi voi pentru România e MAXIM"

 

Preşedintele interimar Crin Antonescu şi prim-ministrul Victor Ponta i-au decorat pe sportivii români prezenţi pentru medaliile obţinute la JO 2012.

Sportivii romani participanti la Jocurile Olimpice de la Londra s-au întors în România, luni, după două săptămâni de competiţie în care au reuşit să obţină nouă medalii, din care două de aur.

Acestia au fost invitaţi la Palatul Cotroceni, unde au fost decoraţi de Crin Antonescu şi Victor Ponta.

"Ceea ce dumneavoastră faceţi pentru această ţară este maxim. Nimeni nu poate face mai mult. Pentru că nu foarte des avem ocazia ca România să fie în frunte.

Sper din tot sufletul ca ceea ce inseamna resursa pentru sportul romanesc vor avea un viitor. Cred ca in conditiile in care avem un prim ministru tanar si pasionat de sport, antrenori exceptionali, recunoscuti pe intregul mapamond si un mare rezervor de talente, nu ramane decat ca in anii urmatori sa avem in fine o strategie concreta la nivel guvermanental si institutional pentru ca aceste atuuri sa fie valorificate.

Vă sunt profund recunoscător în numele acestei ţări pentru ceea ce aţi făcut şi veţi mai face", a declarat Crin Antonescu.

 

 

 

Comentarii Facebook