Cozmin Gușă: U Cluj a ajuns într-o zonă de bălăcăreală care m-a durut - VIDEO

 

Cosmin Gușă, omul de afaceri care a anunțat că vrea să preia U Cluj, a declarat că îl doare ”zona de bălăcăreală la care s-a ajuns la Universitatea Cluj”.

 

De câteva luni de zile, pe lângă amărăciunea mea că am văzut cam în ce zonă de bălăcăreală a ajuns Universitatea Cluj și m-a durut asta, am avut foarte mulți prieteni care m-au apelat invocând o anumită datorie pe care o avem față de acest brand, față de această stare de spirit. Datorie de care eu nu am uitat niciodată. 

 

Meciurile lui U Cluj, trebuie să fim serioși, au însemnat și anumite derapaje din partea galeriei. Un lucru nu tocmai plăcut, care a diminuat această frumoasă imagine a Universității, care acum a ajuns unde a ajuns”, a declarat Gozmin Gușă, la Gsptv.

 

Unii dintre reprezentanții mei discută cu fostul patron și actualele autorități pentru ca să afle care este starea materială și juridică a brandului, creanțelor, datoriilor, obligațiilor. A fost ceea ce presupune punerea la punct repede a unui plan de afaceri care să stea în picioare. Vreau să aflu exact ce este acolo și alături de alți parteneri pe care îi am, oameni de afaceri chiar din Ardeal, pentru că nu doresc, nici nu vreau și nici nu pot să îmi asum o echipă de fotbal. Un grup de oameni care are potențial financiar poate face mai multe. Pentru acest demers este nevoie de o situație serioasă pe care să o avem și apoi ne putem așeza la discuții”, a mai spus Gușă. 

 


Comentarii Facebook