Miercuri 24 Aprilie

Coșmar pentru Gheorghe Mulțescu înainte de meciul cu CFR Cluj


Gheorghe Mulțescu are mari probleme de lot înainte de meciul cu CFR Cluj, lista indisponibililor mărindu-se și mai mult după pauza competițională.

CFR Cluj – Dinamo se joacă luni seară de la ora 20:30 pe stadionul din Gruia, iar „câinii” au nevoie disperată de victorie, mai ales după ce Hermannstadt a reușit să îi învingă pe cei de la FC Argeș și s-au apropiat la doar un punct.

CFR și Dinamo sunt cele mai lovite echipe de COVID-19 din Casa Pariurilor Liga 1, Edi Iordănescu având și el probleme de lot, așa cum FANATIK a anunțat.

Dinamo are nu mai puțin de șase absenți cu CFR Cluj

Gigi Mulțescu va avea mari bătăi de cap în alegerea primului unsprezece la meciul împotriva campioanei României, după ultimele vești de la echipă.

După ce Mihai Eșanu s-a accidentat la EURO U21 și Nepomuceno s-a accidentat la echipa națională, iar Magaye Gueye este suspendat după ce a fost picat testul antidoping, antrenorul „câinilor” a primit o nouă lovitură: Steliano Filip și Andrei Radu având și ei probleme medicale. Dacă Filip era deja accidentat și nu a putut fi recuperat, fundașul stânga de 24 de ani a răcit, iar cei din staff nu vor să riște nimic, conform gsp.ro.

Ba mai mult, Vlad Achim nu a reușit să se pună la punct cu pregătirea după ce a fost infectat cu coronavirus și nu intră în planurile „SMURD-ului” pentru meciul cu CFR Cluj, în timp ce Ionuț Șerban e operat și va lipsi și el în următoarele șase luni.


Comentarii Facebook