Cornel Dinu, sigur de rezultatul barajului U Cluj-Dinamo: „La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui „U” în prima divizie”


Cornel Dinu (73 de ani), fostul mare fotbalist și antrenor al lui Dinamo, este absolut convins că echipa din „Ștefan cel Mare” nu va retrograda după barajul cu U Cluj. Motivul ar fi unul simplu, potrivit acestuia la Cluj nu se dorește cu adevărat promovarea Universității.

Sunt două aspecte de luat în calcul. Primul e legat de faptul că din punct de vedere al jocului şi al capacităţii de organizare al jocului, Dinamo e superioară Universităţii Cluj, dar lucrul care mă face aşa... Sigur, îmi doresc ca Dinamo să nu retrogradeze sub nicio formă.

La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U Cluj în prima divizie. E o crimă! Cu excepţia primarului Boc, nimeni nu-şi doreşte. Ştiu precis ce spun şi îmi asum. Pentru că aşa e românul, să moară capra vecinului. Să fie doar CFR-ul (n.r. - în Liga 1). Dacă punem în balanţă, istoric, CFR cu U Cluj, oameni care s-au identificat cu U Cluj au sărit în barca cealaltă. Nepermis, din punctul meu de vedere. Nu sunt de acord cu trădarea, dar, din păcate, ne caracterizează”, a declarat Cornel Dinu la Orange Sport. 

Dinamo va juca meciul tur cu U Cluj, în deplasare, pe 21 mai, urmând ca returul să se dispute pe 29 mai, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

Comentarii Facebook