Balaj dă vina pe alcool pentru injuriile campionilor CFR: „Oboseala și consumul de alcool au fost în cantități însemnate”


Conducerea CFR vine cu o reacție oficială după ce Dan Petrescu și jucătorii săi au înjurat FCSB la petrecerea de titlu, dar și familiile celor care susțin această echipă. Cristi Balaj, președintele campioanei, a explicat că „oboseala și alcoolul” au dus la acele scene pe care le regretă.

Precizăm că ​​sărbătoarea jucătorilor de la CFR Cluj, care au petrecut pe manele până dimineața, după câștigarea titlului, s-a lăsat cu scandări grosolane. Cei de la CFR Cluj, jucătorii și staff-ul tehnic, au scandat: ”Cine țineeee cu Steauaaa, îi f..em familiaaaa!!”, scrie Bzc.ro.

Încep prin a caracteriza incidentul ca un eveniment regretabil. Am mai participat la evenimente cu echipa și nu am mai auzit asemenea scandări. Am fost acolo, au fost câțiva membri ai galeriei, persoane care folosesc asemenea scandări. Eu nu le agreez. Sunt crescut altfel și văd lucrurile diferit. Starea de oboseală, entuziasmul, lucrurile și cuvintele care i-au deranjat spuse din tabăra adversă au dus la asta. Oboseala și consumul de alcool, care a fost în cantități destul de însemnate, au dus la acest moment regretabil. Vreau să îmi cer scuze, nu mă caracterizează”, a declarat Balaj la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Cristi Balaj s-a arătat extrem de dezamăgit de momentele respective și a încercat să își apere clubul. 

Nu mi-aș dori să mai aud astfel de scandări. Am fost unul dintre cei care au contestat cu vehemență când s-au adresat anumite cântece și scandări la adresa unui membru din familia lui Mihai Stoica. Versurile nu sunt foarte greu de reținut, dar nu l-am văzut pe Dan Petrescu să fi cântat. L-au prins în mijlocul evenimentelor. A avut neinspirația să nu plece de acolo, dar nu a fost el cel care a dat tonul”, a mai spus Cristi Balaj. 

Citește și: Grosolănie a jucătorilor CFR Cluj: ”Cine ține cu Steaua..! Îi … familia” - VIDEO

Comentarii Facebook