Comuna Nokia devine comuna Real Madrid! Copiii din Jucu au sansa sa joace la celebrul club spaniol - VIDEO


Oficialii Fundatiei Real Madrid au vizitat comuna Jucu, unde urmeaza sa fie deschisa Academia de Fotbal a celebrului club spaniol. Acestia au subliniat de la inceput ca nu vor investi bani in proiect, dar expertiza.

"Fundatia Real Madrid nu da niciodata bani direct unui proiect, pentru ca noi suntem un ONG. Tot ceea ce facem este sa punem la aceeasi masa toate partile interesate, asa cum facem si azi. Vrem ca municipalitatea sa dispuna de bazele sportive si daca sunt si companii care vor sa sustine un astfel de proiect le incurajam pentru a se alatura demersului facut de Fundatia Real Madrid. Tehnic, noi nu investim bani, dar investim timp si cunostintele noastre in astfel de proiecte si cheltuim bani pe biletele de avion pentru a va vizita, dar nu sustinem proiectul cu bani", a declarat Rosa Roncal Gimenez, coordonator relatii internationale Fundatia Real Madrid.

Primarul comunei Jucu, Dorel Pojar, s-a declarat fericit ca a reusit sa ii aduca pe cei de la Real Madid la Jucu, localitate cunoscuta pana acum sub numele de "comuna Nokia", pentru ca in 2007 acolo si-a deschis o fabrica producatorul finlandez de telefoane mobile.

Edilul sef sustine ca acum localitatea si-ar putea schimba numele in "comuna Real Madrid" si promite ca va pune la bataie in acest proiect un stadion nou-nout.

"Construim un stadion cu 4.000 de locuri care va fi cel mai frumos din judet si din Ardeal. Sprijinim acest proiect al Academiei si ajutam material atat prin construirea bazei sportive, cat si cu tot ceea ce este nevoie. Ma bucura enorm aceasta asociere si pentru faptul ca dupa Nokia la Jucu vine Real Madrid si va fi un nou fenomen national", a declarat primarul Dorel Pojar.

Edilul sef crede ca oricand un pusti din Jucu va putea ajunge sa joace la Real Madrid. "Din Jucu a plecat si fratele meu, poate ca multi il stiti, Cristi Pojar care este acum antrenor cu Dan Petrecut la Kuban Krasnodar. Din Jucu vor fi copiii care vor putea merge la Real Madrid. Ne dorim sa ajunga unul care sa joace la clubul spaniol", a mai spus Pojar.

Comentarii Facebook