Competitia de ATV -uri, "Vaneaza Lupul 2011", "transata" de trei tineri, intre care doi incepatori! VEZI toti castigatorii FOTO si VIDE


Competitia de ATV -uri, "Vaneaza Lupul 2011", a fost "transata" de trei piloti tineri, intre care doi aflati la prima intrecere de anvergura.

La clasa ATV Open, veterani competitiilor de profil au fost invinsi de un grup de tineri. "Locurile 1 si 3 au fost ocupate de Rus Tudor si Gliga Alex, debutanti aflati la prima lor competitie care au devansat piloti cu ani de zile de experinta. Locul al 2 -lea l-a ocupat Sever Chiujdea care la doar 17 ani a facut senzatie atat in trial cat si in padure in saua Polaris-ului sau super tunat", au precizat organizatorii concursului.

In competitie s-au inscris 43 de piloti la diferite clase: ATV extrem, ATV Open, Quad si Side-by-Side. "Jumatate doar s-au prezentat la linia de start a trialului din ultima zi. Problemele tehnice, micile accidente dar si regula impusa de organizatori de a nu da o penalitate mai mare de o ora nimanui intr-o zi, au facut lupta sa fie deschisa pana la finalul trialului de sambata", au mai spus organizatorii.

Clasa ATV Extrem a fost castigata de slovacul Radoslav Bubenko, iar unul dintre favoriti, Mihai Lazaroaie, a fost nevoit sa abandoneze, cand dupa o gresala in proba speciala si-a rasturnat ATV-ul 30 m intr-o ravena.

Clasa Quad a fost castigata de Razvan Irimescu, iar la Side-by-Side s-a impus Nicchi Velso



Clasament ATV Extrem
Radoslav Bubenko [Slovacia] - 14:47:03
Balz Felix [Germania] - 14:53:19
Szabo Mihaly [Romania] - 15:22:16

Clasament ATV Open
Rus Tudor [Romania] - 13:06:57
Chiujdea Sever [Romania] - 13:42:54
Gliga Alex [Romania] - 14:41:12

Clasament Quad
Irimescu Razvan [Romania] - 11:59:22
Bodea Sebastian [Romania] - 12:36:06
Sorban Cosmin [Romania] - 12:36:13

Side-by-Side
Nicchi Velso [Romania]

Comentarii Facebook