Sambata 4 Februarie

Coada la bilete pentru meciul Steaua - Schalke 04! Vezi ce cred suporterii despre preturile biletelor VIDEO


Suporterii Stelei au luat cu asalt casa de bilete de la stadionul "Dr. Constantin Radulescu" inca de la prima ora a diminetii pentru a cumpara tichete la meciul de joi, 15 septembrie.
 
Casa de bilete s-a deschia la ora 10.00, dar suporterii s-au aliniat inca de la ora 8.00. Tichetele pot fi cumparate marti si miercuri intre orele 10.00- 17.00, iar in ziua meciului intre orele 10.00 si 18.00.

Suporterii spera ca Steaua Bucuresti sa reuseasca un rezultat bun contra nemtilor de la Schalke 04. "Steaua are sanse. De aia venim la meci ca sa aiba sanse. Daca vor presta un joc cum au facut cu bulgarii, eu zic ca are sanse. Vrem sa bata Steaua si vrem sa fim o gazda buna cum am mai fost si sa se califice mai departe", a declarat un suporter.

Pretul biletelor incepe de la 30 de lei la Peluza I, 50 de lei la Peluza II si ajung la 80 - 100 de lei la Tribuna II si I. "Pentru mine sunt putin cam scumpe, gandindu-ma la toti iubitorii fotbalului care au posibilitati financiare mai mici. La tribuna mi se par mai scumpe", a spus alt suporter.

 

Vezi...

Cand se pun in vanzare biletele pentru Steaua - Schalke 04 si cat costa

Comentarii Facebook